Kahes avariis sai kannatada neli inimest

Eile kella 19.57 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee 28 juures, kus esialgsetel andmetel bussi MAN Lions City juhtinud 55-aastane mees kaotas bussi üle juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu tänavavalgustusposti ning seejärel üle haljasala vastu pargitud sõiduautot Volkswagen Polo. Bussijuht toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 23.08 ajal oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Rae vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 22. kilomeetril, kus sõiduautot Toyota Avensis juhtinud 61-aastane mees sooritas esialgsetel andmetel tagasipööret ja kaldus vastassuunda ning sõitis otsa talle vastu tulnud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 27-aastane mees. Antud teelõigul toimuvad tee-ehitustööd ning sõidurajad on sündmuskoha vahetus läheduses ajutiste liiklusmärkidega ümber suunatud ühele sõidusuunale. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse Volkswageni juht ja kaasreisija, 19-aastane naine, ning Toyota juht. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 4 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lõuna prefektuurist on ärandatud must BMW 518I numbrimärgiga 728ATX.

Leitud sõidukid:

Lõuna prefektuurist on leitd hõbedane Ford Focus numbrimärgiga 082BLV.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.