Septembrist muutub maakonnaliini nr 36 Haapsalu – Taebla – Linnamäe sõiduplaan

1. septembrist muutub maakonnaliini nr 36 Haapsalu – Taebla – Linnamäe sõiduplaan. Muudatusega tagatakse Turvalepa, Kedre, Leediküla ja Uugla külade elanikele parem ligipääs ühistranspordile.

Muudatused:

Väljumine Haapsalust kell 10.05 tuuakse kahel päeval – teisipäeval ja laupäeval – 15 minutit varasemaks. Nendel päevadel on uus väljumisaeg kell 09.50 ning liinile lisatakse uued peatused: Turvalepa, Kedre, Leediküla, Koela tee, Uugla ja Lihatööstuse. Buss ei läbi Koela peatust. Marsruut pikeneb 10 km võrra, kuid saabumisaeg Linnamäele jääb samaks – kell 10.45.

Väljumisele Linnamäelt kell 11.15 lisatakse kahel päeval – teisipäeval ja laupäeval – uued peatused: Lihatööstuse, Uugla, Koela tee, Leediküla, Kedre ja Turvalepa. Buss ei läbi Koela peatust. Marsruut pikeneb 10 km võrra ja Haapsallu jõuab buss 15 minutit hiljem – kell 12.10.

Need kaks päeva annavad nimetatud külade elanikele võimaluse käia mõistliku ajakuluga Linnamäel poes. Lisaks hakkab maakonnaliin nr 36 täiendama uut avatavat maakonnaliini nr 33 Linnamäe – Uugla – Leediküla – Turvalepa – Haapsalu, mis on käigus tööpäeviti hommikusel ja õhtusel tippajal. Samuti on alates septembrist võimalik bussiga nr 36 Haapsalust külastada Leediküla kalmistut.

Kõik Lääne maakonna bussiliinide sõiduplaanid on kättesaadavad riiklikust ühistranspordiregistrist www.peatus.ee ja Lääne maavalitsuse kodulehelt www.laane.maavalitsus.ee/et/bussiliiklus.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.