“Kodutunde” saates osalenud perede lapsed said kokku Suure-Lähtru laagris

14102233_1062285067158508_4042045578148236794_n

19.-21. augustil oli Suure-Lähtrus järjekordne heategevuslik lastelaager “Kodutunde” saates osalenud perede lastele. Laagris osales kokku 54 inimest.

Saates osalenud peredest oli laagrilisi kokku 31, neli peret neist tulid lausa koos ema ja isaga laarimöllust osa saama. Kohale tuldi nii Pandiverest, Väike-Maarjast, Tamsalust, Põlvast, Väimelast kui ka naabervallast.

Kuna laager oli sel aastal mereteemaline, siis ei puudunud laagrist ka piraadid, meremehelaulud, korralik sadamakõrts ja üks tõeline laeva Kotermann. Tehti põnevat käsitööd, söödi kala ja kuulati lugusid esivanemate rannaäärsest elust ja kommetest.

Suurt tähelepanu pälvis Politsei- ja piirivalveamet, kelle esindajatega koos katsetati ja prooviti varustust ning kuulati juttu veeohutusest. Teise päeva õhtu naelaks oli paljudele 10-tonnise raskeroomiktransportööriga “Karlapoeg” GTT-8,5 sõitmine

Nagu ka kahel eelneval aastal, nii ööbiti ka seekord Kaitseliidu Lääne maleva telkides ja magamisvarustuses. Laari toitlustuse eest kandsid hoolt Naiskodukaitse Lääne ringkonna naised. Laari korraldajad olid Lääne maleva vabatahtlikud noortejuhid.

Hea on tõdeda, et iga aastaga suureneb laagri toetajate arv. Sel aastal oli kokku lausa 16 ettevõtet ja eraisikut, kes andsid oma panuse.

Laagrit toetasid: Linnamäe Lihatööstus, Rõngu Pagar, Tallinna Külmhoone, Fazenda OÜ, Sõstra pubi, OÜ Maivel, FIE Üllar Tiido, ansamblid Villae Voice ja Meremees.

Suured tänud Teile korraldajate poolt”

Halja Veersalu
Korraldaja

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.