Paliveres süütas põlev kaubaalus saekaatri seina

26. augustil kell 18.09 teatati häirekeskusele tulekahjust Lääne-Nigula vallas Paliveres. Sündmuskohale jõudnud päästjad selgitasid välja, et saekaatri seina ääres põles kaubaalus, mis oli süüdanud ka hoone välisseina. Päästjad kustutasid põlengu kell 18.57.

Saaremaa:

29. augustil kell 7 kutsuti päästjad Valjala valda Sakla külla appi liiklusõnnetusele. Päästjad aitasid kannatanu kraavi sõitnud sõidukist välja ning likvideerisid sõidukil süttimisohu.

27. augustil kell 21.29 sai häirekeskus teate tulekahjust Kihelkonnavallas Abaja külas. Teataja sõnul põles mere ääres suur lõke, mis ohustas tugeva tuule tõttu männimetsa. Päästjad kustutasid umbes 3×3 meetri suuruse lõkke.

Raplamaa:

27. augustil kell 13.44 kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Raikküla valda Keo külla. Teataja sõnul oli killustiku koormaga veoauto sõiduteele külili paiskunud. Päästjad katsid sõidukist välja valgunud kütuse absorbendiga ning puhastasid sõidutee.

27. augustil kell 11.57 sai häirekeskus teate raba põlengust Märjamaa vallas Rassiotsa külas. Teataja sõnul nägi ta rabast tossu tulemas. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et põlesid kolm turbaauna. Päästjad alustasid aunade kustutamisega ning lähiümbruse kastmisega, et tuli edasi ei leviks. Tulekahjule saadi piir peale kella 13.42 paiku ning likvideeriti kell 15.58.

Pärnumaa:

27. augustil kell 18.54 sai häirekeskus teate sõiduki põlengust Vändra vallas Allikõnnu külas. Teataja sõnul põles romurallil sõiduk leegiga. Päästjad kustutasid tulekahju.

27. augustil kella 11.47 paiku käisid päästjad likvideerimas süttimisohtu liiklusõnnetusse sattunud sõidukitel Pärnus Karusselli tänaval.

26. ja 27. augustil käisid päästjad Toris põlenud hobusetallis tegemas järelkustutust.

Järvamaa:

29. augustil kell 00.22 käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Paide vallas Mäo külas. Päästjad likvideerisid liiklusõnnetusse sattunud sõidukil süttimisohu ning puhastasid sõidutee.

27. augustil kell 19.25 teatati häirekeskusele tulekahjust Imavere vallas Laimetsa külas. Teataja sõnul põles vana töökojahoone. Päästjate saabudes põles vana kõrvalhoone pööningul umbes 4 ruutmeetri ulatuses laepealset ning laastukatus. Suurem tuli oli maha võetud käsikustutitega inimeste endi poolt. Päästjad lokaliseerisid põlengu kell 19.49 ja likvideerisid kell 20.34.

26. augustil kell 13.22 teatati häirekeskusele tulekahjust Paide vallas Otiku külas. Teataja sõnul põles ehitusjärgus elumaja. Päästjate saabudes põles kahekordne maja täisleegiga. Esimese asjana alustasid päästjad kõrvalhoonete kaitsmisega. Kell 14.40 tulekahju lokaliseeriti, kell 16.08 likvideeriti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.