Saaremaal hukkus teelt välja sõitnud autos 56-aastane mees

Eile kell 06.59 teatati Häirekeskusele, et Saare maakonnas Valjala vallas Sakla külas Masa-Laimjala-Tumala maantee 8. kilomeetril on sõiduauto Toyota Avensis teelt välja sõitnud ja asub heinamaal. Sõidukis juhikohal turvavööga kinnitamata 56-aastane mees hukkus.

Eile kella 09.13 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Rohu tänav 14 juures, kus sõiduauto Renault Megane juhtinud 35-aastane naine liikus piki Rohu tänavat suunaga Härjapea tänava poole ning Rohu tänav 14 maja juures põrkas kokku 33-aastase mehe juhitud sõiduautoga Saab 900. Kokkupõrkes said kannatada sõiduautos Renault viibinud 4-aastane poiss, kes toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 19.27 ajal oli liiklusõnnetus Viljandi linnas Kraavi ja Supeluse tänavate ristmikul, kus 40-aastane naine kaotas kontrolli jalgratta üle ning sõitis vastu maja seina. Jalgrattur toimetati Viljandi haiglasse.

Eile kella 20.24 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Toominga tänava 2 juures, kus 40-aastane naine juhtis jalgratast tugevas vihmasajus, kaotas juhitavuse ja kukkus. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.