Eile sai avariides viga viis inimest

Eile kell 09.35 oli liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe tee 4 juures, kus 25-aastane mees sõitis kaubikuga Opel Vivaro otsa reguleeritud ülekäigurajal teed ületanud 24-aastasele mehele. Esialgsetel andmetel põles jalakäijale lubav foorituli. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 10.51 toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Jõhvi vallas Tallinn-Narva maantee 164. kilomeetril, kus 40-aastane mees sõitis veoautoga Scania tagant otsa ees pidurdanud sõiduautole Mercedes-Benz A170, mida juhtis 43-aastane naine. Mercedese juht ja kaasreisija, 7-aastase tüdruk toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 16.58 oli liiklusõnnetus Tallinnas Gonsiori 18 juures, kus sõiduteele jooksnud 13-aastane tüdruk sai löögi sõiduautolt Subaru Legacy, mida juhtis 25-aastane naine. Laps toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

30.08.2016 17.36 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kakumäe tee 6 juures, kus 44-aastane mees kaotas veoauto MAN üle kontrolli. Sõiduk paiskus esmalt teelt välja vasakule vastu liiklusmärki ja puud ning seejärel paremale teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.