Saaremaal sõitis purjus mees teetammist alla ja sai viga

Eile kell 11.04 oli liiklusõnnetus Tallinnas Randvere teel, kus 30-aastase mehe juhitud sõiduauto Mercedes-Benz S450 kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Honda Accord, mida juhtis 41-aastane naine. Honda juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 11.19 oli liiklusõnnetus Saare maakonnas Lääne-Saare vallas Kuressaare-Kihelkonna-Veere maantee 19. kilomeetril, kus alkoholijoobes 46-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Tourneo Connect teelt välja, kõrgest teetammist alla kraavi ja rullus üle katuse. Juht toimetati Kuressaare haiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 24 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.