Kiltsi lennuväljal põles angaaris prügi

8. septembril kell 12.43 sai häirekeskus teate tulekahjust Ridala vallas Kiltsi külas. Teataja sõnul põles Kiltsi lennuväljal ühes angaaris, põlengut püüdsid ise kustutada lähedalasuvad inimesed. Sündmuskohal selgus, et hoones põles umbes paari ruutmeetri jagu prügi. Päästjad kustutasid tulekahju.

Saaremaa:

9. septembril kell 00.50 sai häirekeskus teate tulekahjust Muhu vallas Kallaste külas. Teataja sõnul põles elumaja lahtise leegiga ning majas võis olla ka inimesi. Päästjate saabudes põles rookatusega talumaja laus leegiga ja inimesed olid majast väljas. Päästjad alustasid koheselt kustutustöödega ning lähedal asuvate hoonete kaitsmisega. Tulekahju lokaliseeriti kell 3.17. Järelkustutustööd kestab veel hetkel edasi. Hoone hävines tules täielikult. Tules hävines ka maja kõrval seisnud sõiduauto. Tulekahjule reageerisid Kuressaare ja Orissaare päästekomandod ning Kõrkvere, Muhu ja Tagavere vabatahtlikud päästjad. Tulekahju põhjuse selgitab välja menetlus.

Pärnumaa:

8. septembril kella 14.48 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Tahkuranna vallas Tahkuranna külas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel. Päästjad likvideerisid sõidukitel süttimisohu ning aitasid lükata autod tee äärde.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.