Harjumaal hukkus liiklusõnnetuses kaks inimest

Täna kella 9.30 ajal teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Paldiski-Padise tee 4. kilomeetril, mille tagajärjel hukkusid kaks inimest.

Hetkel teada oleva info kohaselt kaotas Padiselt Paldiski suunas teel olnud Audi juht kontrolli oma sõiduki üle ning sõitis teelt välja vastu posti. Politseinike hinnangul võis auto kiirus olla lubatust kordades suurem, kuna jäljed viitavad sellele, et auto tegi enne maandumist umbes 60-meetrise õhulennu ning paiskus seejärel vastu elektriposti.

Autos olnud kaks inimest – juht ja kaasreisija – hukkusid sündmuskohal. Nende isikud on kindlakstegemisel.

Sündmuskohal tööd tegevate politseinike hinnangul oli avarii juhtunud juba öösel. Õnnetuspaik oli teest veidi eemal, varjulisemas kohas ning ei paistnud kohe silma. Kraavi sõitnud auto avastasid sündmuskoha juures elektritöid teinud mehed.

Politseinike sõnul olid teeolud avarii paiga lähedal head, lubatud kiirus antud teelõigul on 90 km/h.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.