Saunjas põles lõke majale liiga lähedal

11. septembril kell 17.30 sai häirekeskus teate lõkkest Lääne-Nigula vallas Saunja külas. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et lõke oli tehtud hoonele liiga lähedale. Lõkketegijale selgitati ohutusnõudeid ning päästjad turvasid lõket, kuni tuli kustus.

Saaremaa:

11. septembril kella 14.14 paiku vajati päästjate abi Lääne-Saare vallas Sõmera külas, kus teataja sõnul oli hirvevasikas kukkunud mahajäetud ülepumpamiskaevu ning ei saa sealt enam välja. Päästjad aitasid vasika kohalike traktoriga kaevust välja.

Pärnumaa:

11. septembril kella 15.35 paiku käisid päästjad Tõstamaa vallas Pärakülas abis liiklusõnnetusel. Päästjad aitasid sõidukist inimese välja, tõmbasid avariilise sõiduki sõidutee äärde ning likvideerisid sellel süttimisohu.

11. septembril kell 11.14 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Riia maanteel. Teataja sõnul tuli korrusmaja korteriaknast suitsu. Sündmuskohal selgus, et korteriomanik oli prügikasti tulekahjule ise piiri peale saanud, päästjad kustutasid selle lõplikult. Esialgsetel andmetel oli prügikast süttinud halvasti kustutatud sigaretiotsast.

Tuletame kõigile meelde, et siseruumides suitsetamine ei ole kunagi ohutu, ei teie tervisele ega ka varale. Tubasesse prügikasti visatud ning halvasti kustutatud sigaretiots võib endaga kaasa tuua suure kahju. Kortermajas mõjutab selline oht ka teisi majaelanikke. Kui suitsetaja peab just toas suitsetama, siis tuleks sigaret kustutada kõigepealt veega ning siis alles visata prügikasti. Põlevat sigaretti ei tohi ka kunagi aknast välja visata, sest see võib tuule abil kukkuda kuhu iganes, ka kellegi rõdule või aknast sisse ning tekitada põlengu.

10. septembril kell 4.32 teatati häirekeskusele põlevast sõiduautost Sauga vallas Tammiste külas Laanepüü teel. Päästjate saabudes põles sõiduk lausleegiga. Päästjad kustutasid tulekahju, sõiduk hävines 80% ulatuses.

9. septembril kella 8.05 paiku käisid päästjad Pärnus Ringi tänaval, kus oli toimunud liiklusavarii. Päästjad likvideerisid avariis osalenud sõidukitel süttimisohu.

Järvamaa:

10. septembril kell 16.14 teatati häirekeskusele tulekahjust Koeru vallas Arukülas. Teataja sõnul tuli vana viljakuivati räästa alt suitsu. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et hoone teisel korrusel põles praht. Tulekahju kustutati kell 17.03.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.