Traagiline päev liikluses: hukkus kaks ja viga sai 10 inimest

Eile kella 09.37 paiku oli liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Paldiski-Padise maantee 4. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel Padise poolt Paldiski suunas liikunud sõiduauto Audi A6 Avant, mida juhtis juhtimisõiguseta 29-aastane mees, kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja paremale vastu elektriposti. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid sündmuskohal sõiduki juht ja kaasreisija, 19-aastane naine. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 12.10 toimus liiklusõnnetus Kohtla-Järvel Keskallee 7 juures, kus sõiduautot Ford Mondeo juhtinud 50-aastane mees ei märganud vastu paistva päikese tõttu ülekäigurajale astunud 81-aastast naist. Jalakäija sai õnnetuse tagajärjel kergemaid vigastusi.

Eile kell 12.11 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Sõbra tänav 47 juures, kus seni tuvastamata juht sõitis sõiduautoga Volvo v40 otsa 58-aastasele naisele. Juht lahkus sündmuskohalt, jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 12.54 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Saku Suurhalli juures Mõisapõllu ja Mäekõrtsi tänavate ristmikul, kus 60-aastase mehe juhitud veoauto Scania P94 põrkas kokku vasakult lähenenud sõiduautoga Mercedes-Benz B-150, mida juhtis 34-aastane naine. Sõiduauto juht toimetati Lääne-Tallinna keskhaiglasse, autos viibinud 6-aastane tüdruk Tallinna lastehaiglasse.

Eile kell 13.05 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Mustamäe tee 106 juures, kus 33-aastase mehe juhitud mootorrattale Harley Davidson sõitis sõiduautoga Toyota Avensis kõrvalteelt ette 43-aastane naine. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 15.45 oli liiklusõnnetus Jõhvi linnas Narva maantee 40 juures, kus sõiduautot Volkswagen Passat juhtinud 62-aastane mees sooritas vasakpööret ja ei andnud teed sõidueesõigusega sõiduautole Audi A6, mida juhtis 34-aastane naine. Sõiduautos Volkswagen viibinud 60-aastane naine toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse kontrolli.

Eile kella 16.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Rannu vallas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee ja Sangla-Rõngu maantee ristmikul, kus sõiduautot Peugeot 406 juhtinud 78-aastane mees ei andnud teed sõidueesõigusega sõiduautole Ford Mondeo, mida juhtis 57-aastane naine. Fordi juht ning kaasreisijad, 60-aastane mees ja 14-aastane poiss, toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Eile kell 17.40 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Tallinn-Narva mnt 11. kilomeetril, kus 76-aastase mehe juhitud sõiduauto Citroen C4 põrkas kokku samas suunas liikunud mootorrattaga Honda CBF 600S, mida juhtis 26-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 23.18 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee 4 juures, kus mootorratast Yamaha FZ6-N juhtinud 26-aastane mees kaotas kontrolli sõidukii üle ja kukkus. Kukkunud sõidukile sõitis mootorrattaga Honda CB600F otsa 31-aastane mees. Yamaha juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 22 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.