Eile sai avariides kannatada kaheksa inimest

Eile kella 15.25 paiku toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Vinni vallas Mõdriku-Kehala mnt 4,9. kilomeetril, kus 18-aastane mees kaotas kontrolli mootorratta Yamaha XJ600SH üle, kukkus ning libises teelt välja põllule. Mootorrattur toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 16.08 toimus liiklusõnnetus Tartus Ringtee tänaval, kus 51-aastane mees sõitis jalgrattaga mööda jalgratta- ja jalgteed, kui Ringtee 37 hoone juurest sõitis sõiduautoga Volvo V50 välja 45-aastane mees, kes nähes lähenevat jalgratturit jäi ülekäiguraja ette seisma. Jalgrattur vajutas tugevalt esipidurit ning kukkus sõiduteele. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti. Jalgrattur ei kasutanud kaitsekiivrit.

Eile kell 16.09 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Retke tee 14 juures, kus 48-aastane mees sõitis mootorrattaga Harley- Davidson VRSCA tagant otsa sõiduautole Mazda CX-5, mida juhtinud 52-aastane naine aeglustas enne reguleerimata jalakäijate ülekäigurada sõidukiirust. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.20 oli liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Ülejõe külas Lagedi-Aruküla-Peningi tee 1. kilomeetril, kus sõiduautoga Opel Astra Caravan möödasõitu sooritanud esialgsetel andmetel juhtimisõiguseta 20-aastane mees, vältimaks kokkupõrget vastutuleva sõidukiga, põikas tagasi oma suunavööndisse ning põrkas kokku veoautoga Mercedes-Benz Vario, mida juhtis 32-aastane mees. Opeli juht ja sõiduautos viibinud 16-aastane noormees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.45 oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Järva-Jaani – Pikevere – Ebavere maantee 11,9. kilomeetril, kus sõiduautot BMW 316I juhtinud 20-aastane naine kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja vastu puid. Juht toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kella 17.30 paiku oli liiklusõnnetus Pärnumaal Tori vallas Riisa külas Kõpu – Tõramaa – Jõesuu maantee 29,1. kilomeetril, kus 20-aastane mees kaotas lauges kurvis kontrolli sõiduauto Renault Clio üle ja sõitis teelt välja kraavi, kus sõiduk rullus katusele. Juht ja sõidukis viibinud 20-aastane naine toimetati Pärnu haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.