Eile sai avariides viga kolm last

13.09.2016 kella 08.18 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu linnas Tamme puiesteel asuva Tamme kooli territooriumil, kus põrkasid kokku jalgratastel vastassuunas liikunud 11- ja 12-aastased tüdrukud. 12-aastane tüdruk sõitis otsa 11-aastase tüdruku juhitud jalgrattale. 11-aastane tüdruk toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

13.09.2016 kella 18.05 ajal oli liiklusõnnetus Narva linnas Hariduse tänav 26 maja juures, kus 47-aastane naine, juhtides sõiduautot Fiat Freemont ei andnud teed ja sõitis otsa 8-aastasele poisile, kes ületas sõiduteed reguleerimata ülekäigurajal tõukerattal. Autojuhi viis poisi Narva haiglasse. Asjaolud on selgitamisel.

13.09.2016 kell 18.35 paiku toimus liiklusõnnetus Tartu linnas Soola tänaval, kus rohelise fooritulega ületas rulaga sõitnud 14-aastane poiss ülekäigurada. Poisile sõitis otsa parempööret sooritanud sõiduauto Porsche Panamera. Juht on teadmata. Poiss toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

13.09.2016 kella 18 paiku oli liiklusõnnetus Ida-Viirumaal Vaivara vallas Narva-Mustajõe tee 14. kilomeetril, kus 52-aastane mees, juhtides sõiduautot Renault Trafic, sõitis otsa teele ootamatult hüpanud põdrale. Kaasreisijad, 44-aastane mees ja teine mees (vanus teadmata) toimetati Narva haiglasse ja pärast arstiabi osutamist lubati kodusele ravile. Põder hukkus sündmuskohal.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 18 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.