Eile sai viga kaks jalgratturit ja üks jalakäija

Eile kella 13.30 paiku oli liiklusõnnetus Narva linnas A. Puskini tänaval, kus sõitis 41-aastane mees sõiduautoga Honda Accord reguleerimata ülekäigurajal otsa teed ületavale 65-aastasele naisele. Sõidukijuht lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati Narva haiglasse.

Eile kella 15.52 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Telliskivi 8 juures, kus esialgsetel andmetel hoovist väljasõitnud sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis 28-aastane mees, põrkas kokku temale vasakult lähenenud jalgratturiga. Jalgrattur, 21-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kella 19.18 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Haaslava vallas Tõrvandi-Roiu-Uniküla maantee 2,2 kilomeetril, kus 38-aastane jalgrattur (naine) liikus sõidutee parempoolsel äärel kui sai löögi tagant lähenenud sõiduautolt Volvo S80, mida juhtis 28-aastane mees. Saadud löögist paiskus jalgrattur maanteekraavi. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 8 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.