Naine jooksis koos lapsega ülekäigurajal auto ette

Eile kella 10.35 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pae 53 juures, kus 52-aastane mees sõitis sõiduautoga Honda CR-V otsa reguleerimata ülekäigurajale jooksnud jalakäijale, 20-aastasele naisele, kes kandis süles 4-aastast poissi. Laps toimetati Tallinna lastehaiglasse ja naine Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 01.06 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse pst ja Männiku tee ristmikul, kus 27-aastane naine eiras sõidukiga Volvo V50 liiklusmärki “Anna teed” ja põrkas kokku peateel liikunud sõidukiga Audi A4 Avant, mida juhtis 19-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Volvos viibinud 7-aastane poiss Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 16.10 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Kalaranna tänaval, kus 28-aastane mees sõiduautoga Audi A7 põrkas kokku reguleerimata ülekäigurada ületanud jalgratturiga, 40-aastase mehega. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.18 ajal oli liiklusõnnetus Võrumaal Vastseliina alevikus Võidu 14 juures, kus 23-aastane naine sooritas sõiduautoga Peugeot 206 vasakpööret, kui põrkas kokku samal suunal liikunud ja sõidukist möödasõidul olnud mopeediga Yiben, mida juhtis 70-aastane mees. Mopeedijuhi toimetas kiirabi Lõuna-Eesti haiglasse.

Eile kella 18.55 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandi maakonnas Paistu vallas Loodi-Helme tee 4. kilomeetril, kus joobes ja juhtimisõiguseta 22-aastane mees eiras mootorrattaga Lifan politseipatrulli peatumismärguannet ja sõitis eest ära. Hiljem mootorrattur vähendas kiirust ja hakkas hoogu maha pidurdama käikudega. Hoo vähendamisel kaotas mootorratas juhitavuse ja rattur kukkus. Mootorrattur toimetati Viljandi haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 5 narko- ja 22 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.