Marina Kaljurand: Aitäh sotsiaaldemokraatidele toetuse eest

Presidendikandidaat Marina Kaljurand tänas täna õhtul Sotsiaaldemokraatlikku erakonda toetuse eest. Sotside juhatus ja valijamehed otsustasid täna riigikogus peetud koosolekul jätta Eiki Nestori kandidatuuri valimiskogus esitamata ja toetada Marina Kaljuranda.

“Toetus annab kindlust jätkata seismist selle eest, et tulevikus tunneksid ennast Eestis hästi kõik, kes Eesti riigist hoolivad,” teatas Marina Kaljurand. “Sõltumata sellest, kas nad elavad Kihnul või Koerus, maal või linnas, on eestlased või venelased, noored või vanad.”

“Kutsun kõiki sotsiaaldemokraatidest valijamehi liituma minu valijameeste ja toetajate meeskonnaga, et rahva arvamusest saaks 24. septembril valimiskogu enamuse arvamus. Luban seda usalduskrediiti, mis mulle antud on, kasutada õiglased ja erapooletult,” lisas Kaljurand.

Kandidaatidest on veel lahtine seis EKRE juhi Mart Helmega, kes ütles täna Vikerraadios, et sõidab lähiajal maapiirkonnas ringi ja loodab valimiskogus presidendikandidaadiks vajalikud 21 toetushäält kokku saada. Praegu need veel koos ei ole.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.