Läänemaa JK Haapsalu kaotas Pakri Alexelale 0:3

Foto: Oliver Tsupsman / Oliveri pildistused ja meedia
Foto: Oliver Tsupsman / Oliveri pildistused ja meedia

Läänemaa JK Haapsalu põrus võõrsil Pakri SK Alexela vastu täielikult ning minetas teise liiga lootused.

Pühapäeval võõrustas Pakri SK Alexela Eesti jalgpalli meistrivõistluste III liiga lääne piirkonna XIX vooru kohtumises Läänemaa JK Haapsalut. Enne kohtumise algust asus Läänemaa liigatabelis 38 punktiga neljandal ning Pakri 17 punktiga üheksandal kohal.

Läänemaa alustas kohtumist tempokalt ning positiivselt, kuid rünnakuid väravateni vormistada ei suudetud. Umbes viiendal minutil sai vigastada Läänemaa keskkaitsja Bert Rotberg, keda tuli asendama 16-aastane Andre Kaja.

Läänemaa jätkas positiivse mängupildiga, kuid pärast kahekümnendat minutit hakkas Pakri üha enam mängu sisse saama. Läänemaa vajus meeskonnaga sügavamale ning Pakri sai sellest tulenevalt kõrge pressingu peale panna.

24. minutil said Pakri mängijad äärelt tulnud tsenderdusest löögile. Löök blokeeriti, kuid blokist tagasi põrkunud palli suutis Artem Kravets Läänemaa väravavahi Siim Pikkaro seljataha lüüa – 1:0 Pakri Alexelale.

Neli minutit hiljem kinkisid läänlased Pakrile teise värava, kui Talis Tamm palli Siim Pikkarole söötis ning sealt kõrge pressingu tõttu pallikaotus tuli ja pall Aleksei Panini poolt praktiliselt tühja väravasse löödi – 2:0

Teisel poolajal mängis Pakri sügavamalt ning kompaktsemalt ning kasutas kontrarünnakuid Läänemaa haavamiseks. Sellest tulenevalt ei suutnud Läänemaa teisel poolajal pea ühtki lööki väravale teha. Pakril oli aga kontrarünnakutest mitu head võimalust. Üks neist ka realiseeriti Aleksei Panini poolt. Mängu lõppseis: Pakri SK Alexela 3:0 Läänemaa JK Haapsalu.

Liigatabelis jäi Läänemaa 38 punktiga neljandale ning Pakri tõusis 20 punktiga kaheksandale kohale. Liigatabelit juhib FC Nõmme United II 49 punktiga, kellel järgenvad 48 punktiga Raplamaa JK ja Pärnu JK Vaprus. Altpoolt on Läänemaale kõige lähemal Pärnu JK Poseidon 31 punktiga.

Läänmeaa JK Haapsalu eest mängisid Siim Pikkaro, Aare Avila, Karel Saarkopli, Bert Rotberg, Kaarel Koel, Morten Saar, Martin Salf, Talis Tamm, Andres Proosväli, Kristo Enn, Karmo Einmann, Andre Kaja ja Rivo Reinsalu.

Läänemaa JK Haapsalul on hooaja lõpuni mängida veel kolm kohtumist: 24. septembril kell 14 Haapsalus Lasnamäe FC Ajaxi duubliga, 2. oktoobril kell 18 Männiku kunstmuruväljakul FC Nõmme Unitedi duubliga ning 8. oktoobril kell 16 Haapsalus Lihula JK-ga.

Bert Rotberg

Foto: Oliver Tsupsman / Oliveri pildistused ja meedia

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.