Päästjad aitasid Sutlepas kähriku august välja, Lihula vallas põles vana maja

25. septembril kella 12.52 paiku aitasid Haapsalu päästjad Noarootsi vallas Sutlepa külas paeauku kukkunud kähriku august välja. Vabaks pääsenud loom jooksis metsa.

23. septembril kell 20.33 teatati häirekeskusele tulekahjust Lihula vallas Kirikukülas. Helistaja sõnul põles vana maja. Päästjate saabudes põlesid vana hoone varemed suure leegiga. Päästjad kustutasid umbes 36 ruutmeetri suuruse põlengu kell 21.14.

Saaremaa:

24. septembril kell 22.26 teatati häirekeskusele järelevalveta lõkkest Kuressaares Tallinna tänaval. Päästjad kustutasid lõkke.

24. septembril kell 12.19 teatati häirekeskusele järelevalveta lõkkest Valjala vallas Kallemäe külas. Sündmuskohal selgus, et põlesid roo tootmisjäägid. Põleng kustutati.

Raplamaa:

25. septembril kella 14.34 paiku käisid päästjad kustutamas lõket Kohilas Ääre tänaval.

Pärnumaa:

25. septembril kell 19.37 sai häirekeskus teate tulekahjust Vändra vallas Pärnjõe külas. Teataja sõnul hõõgus mahajäetud majas madrats. Päästjad tõid madratsi majast välja ning kustutasid selle ämbritäie veega.

Järvamaa:

25. septembril kell 18.58 teatati häirekeskusele tulekahjust Türil Telliskivi tänaval. Helistaja sõnul oli kortermaja vingu täis. Päästjad selgitasid välja, et ühes korteris köeti ahju. Korterielanikku nõustati ja soovitati kutsuda spetsialist kütteseadmeid kontrollima. Päästjad paigaldasid korterisse suitsuandur.

24. septembril kell 13.45 teatati häirekeskusele, et Türi vallas Ollepi külas oli juhtunud õnnetus, kus kokku olid põrganud reisirong ning kaubik. Päästjate saabudes selgus, et kaubikus oli kaks inimest, kes anti üle kiirabile. Rongis viibinud inimesed kokkupõrkes viga ei saanud. Raudteel suleti liiklus ning kaubik teisaldati raudteelt.

Lääne-Eesti pommigrupp:

25. septembril teatati Saaremaalt Torgu vallast Soodevahe külast, et seeneline oli leidnud metsast suure hulga miinipildujamiine. Jõudes sündmuskohale selgus, et leitud oli 43 Vene päritoluga miinipildujamiini, mis lebasid hunnikus puu all. Lähemal uurimisel selgus, et kolmel miinil olid sütikud halvas seisukorras ja need tuli hävitada leiukohal. Ülejäänud miinid kannatasid transporti ning hävitati hävituskohas.

soodevahemiinid

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.