Liikluses sai kannatada neli inimest

Eile kella 06.14 ajal oli liiklusõnnetus Pärnus Paide maantee kergliiklusteel, kus üksteisele vastu liikunud jalgratturid, 52-aastane naine ja teadmata meesterahvas, põrkasid kokku. Naine toimetati Pärnu haiglasse. Teine jalgrattur lahkus sündmuskohalt.

Eile kella 08.47 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Kaunase pst 68 ja Kaunase pst 70 juures, kus 13-aastane poiss ületas jalgrattal reguleerimata ülekäigurada ja sai löögi kaubikult Hyundai H-1, mida juhtis 30-aastane naine. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 10.48 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe 4 juures, kus esialgsetel andmetel enne fooridega reguleeritud ülekäigurada foori keelava punase tule ajal teed ületanud 58-aastane mees sai löögi teises sõidureas liikunud sõiduautolt Seat Alhambra, mida juhtis 36-aastane naine. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.40 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 18. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Ford Focus juhtinud 40-aastane naine sõitis paremal pool tee ääres seisnud sõiduautole Ford Mondeo tagant otsa. Ford Focuse juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 23 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.