Bussiliiklus Haapsalu vanalinnas taastub

Seoses suvehooaja lõppemisega taastub 1. oktoobrist Haapsalu vanalinnas tavapärane bussiliiklus. Suveterrasside paigaldamise tõttu mujale viidud bussipeatused hakkavad asuma oma harjumuspärastes asukohtades ning bussid hakkavad läbima oma endisi liikumisteid.

Suvehooaja alguses, 2. mail viidi bussipeatused Lossiplats, Karja, Ehte ja Okase muuseum ajutiselt mujale. Haapsalu linnaliinide ja peatust Lossiplats läbivate maakonnaliinide nr 22, 26 ja 36 liikumisteed viidi vanalinnast eemale.

1. oktoobrist saab ajutiste muudatuste aeg läbi ning bussipeatuste asukohad ja busside liikumisteed hakkavad olema tavapärased.

Liivi Ollino
Lääne maavalitsuse avalike suhete peaspetsialist

One Response to "Bussiliiklus Haapsalu vanalinnas taastub"

  1. Uskmatu+Toomas   29. sept. 2016 at 14:42

    See on hea uudis!Siiani ei saa aru kuidas välikohvikus istujate kõrval vuhisevad autod ja bussikasutajad Aafrika rannaga piirnevast elurajoonist marsivad terve suve läbi linna,et bussi peale saada.

    Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.