Eilses kolmes liiklusõnnetuses sai surma üks ja viga kaks inimest

Eile kella 12.46 paiku oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Mäetaguse vallas Mäetaguse alevikus  põhikooli juures Kooli tn 21, kus vastava kategooria sõiduki juhtimisõiguseta kahveltõstukit Manitou juhtinud 23-aastane mees sõitis otsa 11-aastasele poisile, kes hukkus sündmuskohal.

Eile kella 17.50 paiku oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Rakvere linnas Vallikraavi ja Linnuse tänavate ristmikul, kus sõiduautot Toyota Auris juhtinud 49-aastane naine ei andnud teed sõidueesõigusega mopeedile TMC Classic, mida juhtis 35-aastane naine. Mopeedi juht toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kella 20.08 paiku toimus liiklusõnnetus Rapla maakonnas Rapla vallas Tallinn-Rapla-Türi maantee 39. kilomeetril, kus 57-aastane mees, juhtides puidukoormaga veokit Scania R500, sõitis sirgel teelõigul paremale teelt välja ja paiskus paremale küljele. Juht toimetati Paide haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 5 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.