Loom ehmatas jalgratturit

Eile kella 23.30 paiku oli liiklusõnnetus Põlvamaal Räpina vallas Tartu-Räpina-Värska mnt 68. kilomeetril, kus jalgrattaga kergliiklusteel liikunud 30-aastane mees nägi looma siluetti ja pidurdas järsult esipidurit, mille tulemusena paiskus üle juhtraua. Jalgrattur sõitis koju, kus kiirabi andis talle esmaabi.

Eile kella 15.50 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Tartu mnt 87 juures, kus 38-aastane naine sõitis sõiduautoga Citröen C4 Picasso väljasõiduteelt parempööret sooritades otsa jalgrattal ülekäigurada ületanud 24-aastasele naisele. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.