Parvlaevaliiklus Kuivastu-Virtsu liinil on taastunud

Parvlaevad Ionas ja Harilaid alustasid Virtsu-Kuivastu liinil ülesõitudega taas täna kell 18.45. Kui ilmastikuolud lubavad, siis toimub liiklus vajadusel ka pärast südaööd kuni kõik 30. septembri reisidele müüdud piletitega sõidukid on üle veetud.

Väinamere Liinid OÜ tegi majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile ettepaneku jätkata veoteenuse osutamist ka pärast 30.09.2016 kella 00.00, kuni kõik pileti ostnud sõidukid on üle veetud, MKM nõustus Väinamere Liinid OÜ ettepanekuga.

Kuivastu-Virtsu liini teenindanud parvlaevad Ionas ja Harilaid, sest PL Hiiumaa on plaanilises dokihoolduses Tallinnas.

Parvlaevaliikluse info on leitav  www.tuulelaevad.ee.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.