Tuule vaibudes teenindavad Väinamere Liinide parvlaevad Kuivastu-Virtsu liinil kuni homme kella 05-ni

Laevaliiklus on praegu Kuivastu-Virtsu liinil tugeva tuule tõttu katkenud, kuid Väinamere Liinid lubab, et tuule vaibudes ja liikluse taastudes sõidavad laevad ka pärast südaööd ehk 1. oktoobri varahommikuni.

Väinamere Liinid OÜ tegi majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile ettepaneku jätkata veoteenuse osutamist ka pärast 30. septembrit kella 00.00, kuni ootejärjekorra likvideerimiseni, kuid seejuures mitte kauem kui 1. oktoobri kella 5-ni, mil ülevedudega peaks jätkama uus operaator. Ministeerium nõustus Väinamere Liinide ettepanekuga.

Kuivastu-Virtsu liini teenindavad parvlaevad Ionas ja Harilaid, sest PL Hiiumaa on plaanilises dokihoolduses Tallinnas.

Ilmateenistuse andmetel puhub edela- ja läänetuul puhanguti 20-25 m/s – keeruliste ilmastikuolude tõttu ei saa parvlaevad Harilaid ja Ionas ülesõite teostada, sest on tuuletundlikumad kui tavapäraselt liinil sõitnud parvlaev Hiiumaa.

Parvlaevaliikluse taastumine sõltub ilmastikuoludest.

Väinamere Liinid soovitab reisijatel sadamatesse mitte sõita enne kui laevaliiklus on taastunud.

Info jooksvalt www.tuulelaevad.ee.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.