Eilsetes liiklusõnnetustes sai kannatada 10 inimest

Eile kella 06.10 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõle tänaval Ehte bussipeatuse juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Nissan Qashqai juhtinud 50-aastane mees sõitis reguleerimata ülekäiguraja juures otsa teed ületanud 27-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 07.40 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva maantee ja Ussimäe tee ristmikul, kus esialgsetel andmetel veokit Renault Master juhtinud 32-aastane mees sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal jalgrattal teed ületanud 59-aastasele mehele. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 13.23 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Kalda tee 8 juures, kus sõiduautot Audi A6 juhtinud 20-aastane mees sõitis tagant otsa ees sõitnud sõiduautole Hyundai Santafe, mida juhtis 25-aastane mees. Audi juht ja kaasreisija, 28-aastane mees, ning Hyundai juht ja kaasreisija, 21-aastane mees, toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti.

Eile kella 16.45 paiku oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Rakvere vallas Soosalu-Tõrma tee 1,4. kilomeetril, kus sõiduautot Jeep Grand Cherokee juhtinud 41-aastane mees kaotas vasakkurvis juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu maja seina. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ning sõidukis kaasreisijatena viibinud 40-aastane mees ja 17-aastane mees Rakvere haiglasse.

Eile kella 22.59 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Hobujaama 14 liinibusside parklas, kus esialgsetel andmetel jooksis 58-aastane mees ette parkimiskohalt liikumist alustanud 53-aastase mehe juhitud liinibussile. Jalakäija sai liinibussilt löögi ja kukkus ning ta toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.