Uuemõisa lasteaed-algkoolis korraldatakse tasuta tehnoloogia õpituba “Teeme köögiviljadega muusikat”

Õpetajad ja haridusasutused korraldavad 15.-23. oktoobril ligi 100 ProgeTiigri õpituba üle kogu Eesti, et tutvustada lastele ja noortele, kuidas tehnoloogiat enda kasuks tööle panna. Kolmel korral saavad lapsed tasuta õppes osaleda Uuemõisa lasteaed-algkoolis.

Kokku toimub Eestis 97 tehnoloogia õpituba, mis on lastele ja noortele vanuses 5-20 eluaastat tasuta. Õpitubades luuakse animatsioone, mänge ja mobiilseid äppe, ehitatakse ja programmeeritakse roboteid, tutvutakse 3D-maailmaga, disainitakse nutikat kodu jpm.

Kolm õpituba tuleb Uuemõisa lasteaed-algkoolis. 17. ja 18. oktoobril kl 13.10-13.55 ning 19. oktoobril kl 14.15-15 on õpituba koondnimega “Teeme köögiviljadega muusikat. Elektrooniline muusika”. Registreerida saab aadressil maiatohver@gmail.com.

„ProgeTiigri õpitoad aitavad õpilastel mõista tehnoloogia taga olevat sisu, näiteks tarkvara või riistvara tööpõhimõtteid, aga ka seda, kuidas nende abil ise uut tehnoloogiat luua,“ ütles ProgeTiigri programmijuht Mari-Liis Peets. „Kindlasti ootame osalema ka neid lapsi ja noori, kes ei ole varem tehnoloogia loomisega ise kokku puutunud. Aitame neil teha esimesi samme selles valdkonnas ning näitame, et tehnoloogia kasutamise kaudu saab arendada oma loovust, probleemi lahendamise oskust ja koostööoskust.“

Tasuta õpitubasid saab valida oma elukohajärgsest piirkonnast. Kõikide õpitubade kohta saab teavet: http://www.hitsa.ee/konkursid/progetiigri-opitoad-2016.

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse HITSA eestvedamisel korraldatakse õpitubasid üle-euroopalise programmeerimisnädala Code Week raames. Õpitoad viiakse läbi ProgeTiigri programmi ja Euroopa Liidu Euroopa Sotsiaalfondi meetme “Kaasaegse ja uuendusliku õppevara arendamine ja kasutuselevõtt“ toetusel.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.