Haapsalu kinos film “Teesklejad”

9. oktoobril kell 15.00
10. oktoobril kell 19.00
13. oktoobril kell 19.30
16. oktoobril kell 15.00
Pilet 4 €

Osades: Mirtel Pohla, Priit Võigemast, Mari Abel, Meelis Rämmeld.

Anna ja Juhan loodavad rikaste sõprade maajamas puhates oma suhteid parandada. Nad pakuvad öömaja tormi kätte jäänud paarile, kes peab neid maja omanikeks. Anna ja Juhan haaravad kinni uutest rollidest ning alustavad mängu, mis viib neid hävingu äärele.

Filmi peaosalisi kehastavad Mirtel Pohla ja Priit Võigemast, kõrvalosades on Mari Abel ja Meelis Rämmeld, kaasa teevad ka Laine Mägi ja Andres Lepik. Filmile annavad hindamatu panuse rahvusvaheliselt tuntud filmitegijad – monteerija Danielius Kokanauskis ja helirežissöör Vladimir Golovnitski.

Filmi režissöör Vallo Toomla on tuntust kogunud oma tudengifilmidega (tema esimene lühifilm “Morbius” valiti PÖFF’i lühifilmide festivali “Sleepwalkers” parimaks filmiks). Filmi stsenaariumi autoriteks on nimekas tandem Livia Ulman ja Andris Feldmanis (telesarjad “Kättemaksukontor” ja “Keeris”, lühimängufilm “Roosa kampsun”), kunstnik Eva-Maria Gramakovski (“Klass”, “Väikelinna detektiivid”, “Lumekuninganna”) ja operaator Erik Põllumaa (“Risttuules”, “Roukli”, “Kõik muusikud on kaabakad”).

Filmi pikkus 102 min

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.