Kiltsi lennuväljal kehtestati kiirusepiirang 50 km/h, esimesi kiiruseületajaid on politsei juba trahvinud

Kiltsi lennuväli.
Kiltsi lennuväli.

Eilsest kehtib Kiltsi lennuväljal sõidukitele piirkiirus 50 km/h. Lennuvälja kõigile sisenevatele teedele paigaldati sissesõidu keelu märgid, maleva valvuri telefoninumber ning 50 km/h piirkiiruse liiklusmärk.

Politsei kontrollib uutest reeglitest kinnipidamist ja esimesed tahvid on vormistatud.

Kiltsi lennuväli.
Kiltsi lennuväli.

Tänavu 14. mail oli Kiltsi lennuväljal liiklusõnnetus, milles hukkus inimene. Lennuväljal kiirendasid kõrvuti sõiduauto Audi S8, mida juhtis 19-aastane mees ja sõiduauto Audi S8, mida juhtis 26-aastane mees.

Kiirendamise käigus, suurel kiirusel, põrkasid sõidukid külgepidi kokku ja kaotasid juhitavuse. Esimene sõiduk kaldus vasakule teepervele ja jäi seisma.

Teine sõiduauto kaldus paremale teeserva ja sõitis otsa pealtvaatajale, 22-aastasele mehele, kes suri saadud vigastustesse kohapeal. Samuti sai vigastada 26-aastane autojuht, kes toimetati Läänemaa haiglasse.

7 Responses to "Kiltsi lennuväljal kehtestati kiirusepiirang 50 km/h, esimesi kiiruseületajaid on politsei juba trahvinud"

 1. n   5. okt. 2016 at 11:16

  Kus peaksid siis spordihuvilised sõitma?

  Vasta
 2. Jeremei   5. okt. 2016 at 13:33

  Nyyd kiirendatakse linnas .. mis seal ikka … ise r22givad et kiirendage ette n2htud kohas .. see oligi see koht . Lollusel pole piire m.

  Vasta
  • asd   5. okt. 2016 at 15:33

   see võib tulla sulle üllatusena, aga linnas kehtivad ka kiirusepiirangud. ma kuulsin, et politsei on isegi trahvinud selle eest :))))

   Vasta
 3. lnn   5. okt. 2016 at 15:25

  Politsei jaoskonna võiks ka sinna maandumisraja otsa kolida. Hea aknast kiirust võtta ja trahvida (norm saab täidetud). Teedel on nüüd liikluskaamerad, ega enam seal kiirust mõõtma ei pea. Väga arv juhus, kui maanteel politseid näha. Ainult puhumisreidid, aga kiiruse mõõtmist mitte. Tln-Haapsalu trassil sõites tundub , et auto spidomeeter näitab vähemalt 30km/h rohkem. 100-ga sõites olen enamikele jalus, vaid paaris kohas on näha hoo mahavõtmist.

  Vasta
  • Mats   9. märts 2017 at 12:34

   Järeldus on see, et ilmselt oledki jalus siis. 100km/h on juba suht väga hea tulemus isegi, närvi ajavad need 75-80 tiksujad. Kehva ilmaga aru saadav, aga ilus hea kuiv ja ikka tiksub ees nii, et 3-4km kolonn on järgi. Ning kui mööda sõidad oled kohe liiklus huligaan ja mõrvar valmis.

   Vasta
 4. Potsataja   6. märts 2017 at 15:28

  Ja trahviraha jagatakse neegritele…

  Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.