Eile sai liikluses kannatada kaks eakat inimest

Eile kella 17.25 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Kambja vallas Põlva-Reola maantee 27. kilomeetril Sirvaku bussipeatuse juures, kus 74-aastane mees sooritas sõiduautoga Ford Focus tagasipööret ja keeras ette sõiduautole Volvo V70, mida juhtis 37-aastane naine. Õnnetuse tagajärjel toimetati Fordis viibinud 73-aastane naine Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 15.30 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Raua tn 37 juures, kus 49-aastase naise juhitud sõidukile Volkswagen Golf astus ette kõnniteel seisnud 84-aastane naine, kes kukkus. Sõidukijuht toimetas jalakäija Ida-Tallinna keskhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.