Läänemaa elanike postkasti jõuab Haapsalu ja Ridala Ühinemisleht

Haapsalu ja Ridala ühinemisläbirääkimised on sealmaal, et volikogud on asjas kokku leppinud ja ühinemislepingu projekt on valmis. Kahe omavalitsuse elanikud saavad lepingut uurida ja teha ettepanekuid, kui nende arvates on seda vaja muuta või täiendada. Kõigest sellest ja paljust muust saab lugeda Haapsalu ja Ridala Ühinemislehest, mis saadetakse elanike postkasti. Ajalehte saab lugeda ka Läänlasest.

Avalehe illustratsioon: Ott Vallik

One Response to "Läänemaa elanike postkasti jõuab Haapsalu ja Ridala Ühinemisleht"

  1. kalju janson   13. okt. 2016 at 18:07

    Ei leidnud Ridala ja Haapsalu ühinemislepingust sõnagi sakraalhoonete kohta. Näiteks – kuhu tuleb mošee? Pakun välja, et selle võiks ehitada lagunenud õigeusu kiriku krundile Sinalepas. See oleks äärelinna elanike suhtes õiglane, sealkandis tegutsevat pühakoda pole. Aga muidu ei oska midagi ühinemise vastu kosta, muudkui jõudu!

    Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.