Linnapea kutsus uued Haapsalu kodanikud ja nende vanemad vastuvõtule

Täna on Haapsalu linnavolikogu saalis uute linnakodanike vastuvõtt. Linnapea Urmas Sukles on vastuvõtule kutsunud Haapsalu linna lapsevanemad, kelle peres on märtsi lõpust kuni juuni lõpuni laps nime saanud laps. Selliseid peresid on linnas kokku 23.

Uutele ilmakodanikele ja nende vanematele esinevad Tõrukese lasteaia lapsed.

Väikestele linnakodanikele antakse üle ka linnapoolne kingitus, milleks on käsitööna valminud kunstnik Helina Tilga kujundatud nõud. Kingitus on loodud spetsiaalselt Haapsalu beebidele ning kunstniku sõnul iseloomustab see Haapsalu merelähedust, suvist taevasina ja emme-lapse armsat askeldamist.

Linnapea uute kodanike tervitusvastuvõttu korraldatakse regulaarselt neli korda aastas alates 2007. aastast.

Tõnu Parbus
Haapsalu linna avalike suhete spetsialist

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.