Uuemõisas kahtlustati tanklas põlengut, Hanilas jäi juht ümberkukkunud sõidukisse kinni

14. oktoobril kell 6.50 sai häirekeskus teate tulekahjust Ridala vallas Uuemõisas Tallinna maanteel. Teataja sõnul oli tanklas tunda tugevat kärsahaisu. Sündmuskohale saabunud päästjad kontrollisid tankla üle, tulekahju ei avastatud. Esialgsetel andmetel võis kärsahaisu levitada kliimaseade. Tankla vastutav isik tegeles probleemiga edasi.

14. oktoobril kella 6.41 paiku kutsuti päästjad Hanila valda Esivere külla appi karjääri. Teataja sõnul oli sõiduk läinud ümber ning üks inimene on sõidukis kinni. Päästjad aitasid kannatanu sõidukist välja ning andsid ta üle kiirabile.

Saaremaa:

13. oktoobril kell 15.18 teatati häirekeskusele järelevalveta lõkkest Muhu vallas Vanamõisa külas. Teataja sõnul tossas lehehunnik. Päästjad kustutasid soduihunniku, mis oli mitu päeva hõõgunud ning levinud pinnasesse.

Pärnumaa:

13. oktoobril kell 20.17 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Aisa tänaval. Teataja sõnul põles ühekordne saun ning tulekahju püütakse ka ise kustutada. Sündmuskohale saabudes sisenes päästjate suitsusukelduslüli hoonesse ning alustati kustutustöödega. Tulekahjule saadi kontrolli alla kell 20.40 ning kustutati lõplikult kell 21.37. Esialgsetel andmetel sai põleng alguse leiliruumist, täpse põhjuse selgitab välja menetlus. Hoone sai tugevaid tule- ning veekahjustusi.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.