Eile sai liiklusõnnetustes kannatada viis inimest

Eile kella 12.08 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Tulika tänav ja Sinika tänav ristmikul, kus 68-aastane mees hakkas mootorrattaga Aprilia Pegaso 650 sooritama parempööret ja kaotas mootorratta üle juhitavuse ning kukkus. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 11.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Tähe tänav 2 juures, kus ülekäigurajal tagurdas teadmata sõiduauto otsa jalakäijale, 83-aastasele naisele. Jalakäija toimetati hiljem Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 15.18 ajal oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Maardus Lao tänav 21 juures, kus 67-aastane mees alustas sõidukiga Peugeot 307 tagurdamismanöövrit parkimiskohale ja riivas parempoolse küljega sõiduauto juures seisnud jalakäijat, 63-aastast meest, kes kukkus. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 16.11 ajal oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Saku vallas Saku alevikus Saku-Tõdva tee – Lille tee – Soo tee ringristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Volkswagen Passat Variant, mida juhtis 72-aastane mees, sõitis ringristmiku keskel asuval haljasalal vastu liiklusmärki ning seejärel paremale poole teelt välja. Juht toimetati sündmuskohalt  Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 21.35 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Tuukri ja Petrooleumi tänava ristmikul, kus esialgsetel andmetel fooriga reguleeritud ristmikul hakkas sõiduauto Volkswagen Caddy Kasten, mida juhtis 22-aastane mees, sooritama vasakpööret kui põrkas kokku vastassuunast sõitnud mootorratta Suzuki GSR 600A, mida juhtis 36-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.