Reisija kukkus velotaksost välja ja sai viga

Eile kell 01.01 oli liiklusõnnetus Tallinnas Nunne tn 18 juures, kus esialgsetel andmetel hakkas 16-aastase noormehe juhitud velotaksos sõidu ajal püsti tõusma reisija, 44-aastane mees, mille peale velotakso juht pidurdas ning reisija kukkus taksost välja. Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kell 13.40 oli liiklusõnnetus Järvamaal Türi linnas Uus tn 2 juures, kus kergliiklusteel jalgrattaga sõitnud alkoholijoobes 55-aastane mees pidurdas järsult ja kukkus. Jalgrattur toimetati Järvamaa haiglasse kontrolli.

Eile kell 17.46 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Pallasti tänaval Sikupilli parkla juures, kus 39-aastane naine sooritas vasakpööret ja tema juhitud sõiduauto Honda CR-V põrkas kokku otse liikunud sõiduautoga Opel Vectra, mida juhtis 52-aastane mees. Honda juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse ja Opeli juht Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 21 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.