Koluveres hävis tules laut, kõrvalhooned suudeti päästa

1. novembril kell 15.11 sai häirekeskus teate tulekahjust Kullamaa vallas Koluvere külas. Teataja sõnul põles vana laut leegiga ning põleng võib ohustada kõrvalasuvaid hooneid. Päästjate saabudes põles mahajäetud hoone lahtise leegiga ning katus oli sisse kukkunud. Päästjad alustasid kustutustöödega ja kõrvalhoonete kaitsmisega. Kell 15.54 tulekahju lokaliseeriti. Edasi tegeleti järelkustutustöödega ning konstruktsioonide lammutamisega.

Pärnumaa:

1. novembril kell 19.13 sai häirekeskus teate tulekahjust Halinga vallas Vahenurme külas. Teataja sõnul põlesid heinarullid. Sündmuskohal selgus, et põles kümmekond põhurulli. Päästjad kustutasid põlevad rullid kell 20.57.

1. novembril kell 17.52 teatati häirekeskusesse ohtlikkust lõkkest Audru vallas Lindi külas. Teataja sõnul põletati lehti, kuid suure tuule tõttu lendas lõkkest palju sädemeid. Päästjad kustutasid lõkke kuna ei olnud tagatud selle ohutus.

1. novembril kell 10.16 sai häirekeskus teate tahmapõlengust. Teataja sõnul tuli kolmekordse kortermaja korstnast paksu suitsu ning õhulõõrist oli kuulda kohinat. Päästjad selgitasid välja, et hoone korstnas põles tahm. Tulekahju korstnas kustutati.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.