Traagiline päev liikluses – eile hukkus üks ja viga sai seitse inimest

Eile kella 05.46 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Laagna tee ja Rahu tee üleminekukohas, kus juhtimisõiguseta 20-aastane mees kaotas juhitavuse sõiduauto Toyota Celica üle, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku liinibussiga Volvo Säffle, mida juhtis 63-aastane mees. Sündmuskohal hukkus sõiduauto Toyota juht.

Eile kella 14.47 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Laki tn 14 juures, kus 30-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot 407 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud kahele jalakäijale. Sündmuskohalt toimetati üks jalakäija, 27-aastane mees Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, teisele jalakäijale, 58-aastasele mehele andis kiirabi abi kohapeal.

Eile kella 15.07 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kose vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 41. kilomeetril, kus 56-aastane mees kaotas veoauto MAN TGX ja haagise KNAPEN K100 üle kontrolli, kaldus teelt välja ja sõitis otsa puidust piirdeaiale. Veoauto juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 15.53 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Tartu maantee 87 juures, kus 75-aastane mees sooritas sõiduautoga Opel Meriva parempööret ja sõitis otsa foori lubava tule ajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 19-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 16.00 ajal oli liiklusõnnetus Narva linnas Hariduse 15 juures, kus 42-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Corolla otsa sõiduki ees seisnud 78-aastasele mehele. Sõiduauto juht toimetas jalakäija Narva haiglasse.

Eile kella 17.06 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Nelgi tee 1 juures, kus 48-aastane mees sõitis sõiduautoga Dodge Ram otsa bussipeatuse juures teed ületanud jalakäijale, 14-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 18.30 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Tähe tn 5 juures, kus 49-aastane naine sõitis sõiduautoga Honda Accord otsa reguleerimata jalakäijate ülekäigurajal teed ületanud 13-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 6 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.