Nordica alustab koostööd LOTiga, mis peaks parandama lennuühenduste kvaliteeti

Eesti lennufirma Nordica ja Poola lennufirma LOTi algav koostöö tähendab puhkusereise ja lennupileteid müüva reisibüroo Go Traveli hinnangul Eesti reisijatele tulevikus nii mugavamaid lennuühendusi kui ka tuntavat kvaliteedi tõusu.

Go Traveli partnersuhete juhi Age Põdra sõnul paraneb lennuühenduste kvaliteet oluliselt nii lennukipargi kui ka paranenud reisijamugavuse mõttes. “LOT Polish Airlines on traditsiooniline lennufirma, kus äraantav pagas ning söök-jook on endiselt hinnas, samuti on LOTil üks Euroopa uuemaid ja vingemaid lennukiparke – nende Dreamlinerid on maailma tippklassi lennukid,” rääkis Põder. “Peale selle pakub LOT reisijatele mitmeid väikseid, aga olulisi mugavusi – online-registreerimist kõigis lennujaamades ning ka kohapealseid esindajaid enamikus lennujaamades. Usutavasti tähendab koostöö tulevikus ka hindade odavnemist eelkõige Kesk- ja Lõuna-Euroopa ühendustel ning kauglendudel.”

Eesti reisibüroodele tähendab novembri keskpaigast algav koostöö ajutist suurt töökoormust. “Vanad piletid kaotavad kehtivuse ning uued tuleb teha lennufirmade juhiste järgi. Kuna platvormid, reeglid ja detailid on erinevad, tähendab see reisikonsultantidele käsitööd,” ütles Põder. Kõigest hoolimata peab Põder Nordica ja LOTi koostööd heaks uudiseks, sest tema hinnangul on lisaks uutele sihtkohtadele oluline seegi, et Nordica ja LOTi koostöö aitab kodumaise lennukompanii Nordica mainet tugevdada. “LOT on Star Alliance’i liige ja asutatud aastal 1929 ehk üks maailma vanimaid täna tegutsevaid lennufirmasid. See annab kindluse, et reisijad on heades kätes, “ ütles Põder. “Pole võimatu, et kahe tugeva brändi koostöös on tulevikus võimalik Euroopa lennundusturu ümberjagamine, kui Nordica ja LOT liinivõrgustiku ühiselt üle vaatavad.”

Go Traveli kliendid, kel on ostetud Nordica lennupiletid lendudele 5.-18. novembril, saavad reisida vanade piletitega. Ringi vormistatakse piletid alguskuupäevaga alates 19. novembrist. “Kõik kliendid saavad meie käest uued piletid ega pea oma lendude pärast muretsema,” kinnitas Põder.

Reisibüroo Go Travel on üks Eesti suurimaid puhkusereiside edasimüüjaid. Go Travel on 100% Eesti erakapitalil põhinev reisibüroo, kust saab osta nii kõigi Eesti suurimate reisikorraldajate puhkusereise, lennupileteid ja ärireise, lisaks korraldab Go Travel reise ka Eestit ja Baltimaid külastavatele turistigruppidele. Go Traveli bürood asuvad Tartus, Pärnus, Rakveres, Viljandis, Jõgeval ning Tallinnas. Go Travel kuulub kontserni AS Go Group, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on turism, transport ja kinnisvara.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.