Jaanus Karilaid valiti Keskerakonna juhatusse ja temast saab tõenäoliselt ka erakonna aseesimees

Jaanus Karilaid. F: Riigikogu Kantselei
Jaanus Karilaid. F: Riigikogu Kantselei

Endine Haapsalu linnavolikogu liige ja volikogu esimees Jaanus Karilaid valiti täna Keskerakonna erakorralisel kongressil erakonna juhatusse. Peale selle saab Karilaiust ka üks erakonna aseesimeestest, kui juhatus Jüri Ratase ettepaneku kinnitab.

Erakonna esimeheks valitud Jüri Ratas tegi kongressi lõppedes ettepaneku määrata aseesimeesteks Mailis Reps, Kadri Simson, Mihhail Kõlvart ja Jaanus Karilaid.

Kongressi delegaadid valisid juhatusse Mailis Repsi, Kadri Simsoni, Enn Eesmaa, Jaak Aabi, Taavi Aasa, Aadu Musta, Mihhail Kõlvarti, Yana Toomi, Anneli Oti, Raimond Kaljulaidi, Olga Ivanova, Mihhail Korbi, Siret Kotka ja Jaanus Karilaiu.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.