Avariides sai kannatada kuus inimest, tabati 26 joobes juhti

Eile kell 12.26 teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Lääne-Saare vallas Upa-Leisi maantee kolmandal kilomeetril, kus 29-aastane mees kaotas sõiduki Nissan Almera üle kontrolli, kaldus vastassuunavööndisse ja sealt tagasi paremale, teelt välja. Sõiduk jäi seisma küljele. Juht toimetati Kuressaare haiglasse.

Eile kell 14.12 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kiili vallas Tallinn-Rapla-Türi maantee 11. kilomeetril, kus 55-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo V70 paremale teelt välja vastu puud. Volvos kaasreisijana viibinud 49-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 15.12 teatati liiklusõnnetusest Ida-Virumaal Lepiksaare külas Rakvere-Luige maantee 57. kilomeetril, kus 43-aastane naine sõitis sõiduautoga Mazda 2 laugest paremkurvist väljudes teelt välja. Sõidukis kaasreisijana viibinud 44-aastane mees toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 16.50 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Haiba külas Riisipere teel, kus 23-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Toyota Hilux üle ja sõitis vasakule teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.58 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Põhja puiesteel, kus 55-aastane mees sõitis veoautoga MAN TGA tagant otsa foori taga peatunud sõiduautole BMW 330XD, mida juhtis 22-aastane mees. BMW-s kaasreisijana viibinud 19-aastane naine toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 19.45 paiku sõitis 18-aastane mees Kohtla-Järve linnas Spordi tänaval sõiduautoga Škoda Fabia otsa sõiduteel liikuvale 14-aastasele tüdrukule. Juht sõitis sündmuskohalt minema. Jalakäija pöördus hiljem Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kella 21.17 paiku toimus liiklusõnnetus Tartu linnas Vahi tänaval Killustiku bussipeatuses, kus linnaliinibussist maha tulnud 12-aastane tüdruk jooksis bussi tagant sõiduteele ning ette paremalt lähenenud sõiduautole Audi A6, mida juhtis 22-aastane mees. Jalakäija sai sõiduautolt löögi ning kukkus sõiduteele maha. Kiirabi toimetas tüdruku pärast läbivaatust koju. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 25 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.