Video ja fotod: Haapsalus avati Baltimaade moodsaim vehklemishall

This slideshow requires JavaScript.

Haapsalus avati täna Balti riikide kõige moodsam vehklemishall. Ligi miljon eurot maksma läinud spordirajatis sai nime Haapsalu vehklemiskoolkonna rajaja, Endel Nelise järgi, vahendas “Aktuaalne kaamera“.

Vaata ERRi telelugu siit.

Kui varem pidid Haapsalu vehklejad treenima nõukogudeaegses kitsas koolivõimlas, siis uues hallis on nende päralt 15 maailmaklassist rada. See tähendab, et siia saab kutsuda näiteks tipptasemel sparringupartnereid teistest riikidest.

Endel Nelise tütar, vehklemistreener Helen Nelis-Naukas juhendab Haapsalus nii täiskasvanud tippsportlasi kui ka koolilapsi. Treeningutingimuste erinevus on tema sõnul varasemaga võrreldes väga suur. “Võrreldes eelmise saaliga on öö ja päev nii lastel kui täiskasvanutel,” lausus Nelis-Naukas. “Mõlematel on paremad tingimused ja ütleme kokkuvõtlikult niimoodi, et algab uus ajastu!”

“Alguses oli võõras, selline uskumatu tunne, et mul on selline hall kodus olemas,” ütles epeevehkleja Katrina Lehis. “Nüüd olen juba ära harjunud. Tunded on ikka väga-väga head.”

Fotod: Haapsalu linnavalitsus

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.