Pinged valitsuses suurenevad – IRL ei osale tänasel koalitsiooni eestseisuse istungil 

Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni esimehe Priit Sibula sõnul ei ole täna vajalik koalitsiooni eestseisusel koguneda ning arutada riigikogu nädala päevakorda, teatas IRL.

„Olukorras, kus Reformierakond on viimastel päevadel teinud juba konkreetse koalitsiooni pakkumise Keskerakonnale, on usaldus koalitsioonis saanud tugeva löögi. Seepärast oleme kokku kutsunud oma erakonna eestseisuse, et tekkinud poliitilist olukorda arutada ning ei pea vajalikuks koalitsiooni eestseisusel koguneda“, ütles IRLi fraktsiooni esimees Priit Sibul.

Reformierakonna esimehe süüdistused oma koalitsioonipartnerite suunas, et ei soovita sisuliselt arutleda ja toimub populistlik meediarünnik, ei ole Sibula sõnul tõsiseltvõetavad. „Kui vaatame ajalugu, siis on Reformierakonna pikk valitsemisaeg põhinenud koalitsioonipartnerite vahetamistel ja reetmistel. Alates 2001. aastast saati on kuuel korral heidetud partnereid üle parda,“ tuletas Sibul meelde oravate varasemat käitumist.

„Tahame tekkinud olukorda arutada oma erakonna eestseisuses täna õhtul ning peale seda anname põhjalikumaid vastuseid valitsusliidu tervise ja tuleviku osas,“ lõpetas Sibul.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.