Eile hukkus üks ja sai viga üheksa liiklejat, tabati 27 purjus juhti

Eile kell 07.41 oli liiklusõnnetus Tartu maakonnas Tartu vallas Kõrveküla – Lähte tee 4. kilomeetril, kus 28-aastane naine sõitis sõiduautoga Škoda Roomster libeduse tõttu teelt välja vastu puud. Sõiduautol olid all suverehvid. Sõidukis kaasreisijana viibinud 6-aastane tüdruk toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 07.55 oli liiklusõnnetus Tallinnas J.Sütiste tee 21 juures, kus 45-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo XC 90 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 16-aastasele neiule. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 09.41 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Tallinn-Narva maantee 41. kilomeetril, kus 57-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Hilux teelt välja ja rullus üle katuse. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 10.30 ajal oli liiklusõnnetus Saaremaal Kuressaare-Kihelkonna-Veere maantee 9. kilomeetril, kus 50-aastane mees sõitis sõiduautoga Honda Accord ette peateel liikunud sõiduautole Honda CRV, mida juhtis 47-aastane mees. Mõlemal sõidukil olid all suverehvid. Honda CRV juht ja Honda Accordi juht ning Honda Accordi kaasreisija, 48-aastane naine toimetati Kuressaare haiglasse.

Eile kell 10.55 oli liiklusõnnetus Põlvamaal Vastse-Kuuste vallas Uniküla – Vastse-Kuuste tee 7. kilomeetril, kus 50-aastane mees sõitis veoautoga Volvo ette peateel liikunud sõiduautole Subaru Forester, mida juhtis 37-aastane naine. Subaru juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 13.33 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinna-Ringtee 7. kilomeetril, kus toimus kokkupõrge 44-aastase mehe juhitud veoauto Renault Magnum ja 44-aastase mehe juhitud veoauto Volvo FH12 vahel. Veokite juhid toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, kus Renault Magnumi juht hiljem suri. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 15.50 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Viimsi alevis Tuulekivi tee 7 juures, kus 33-aastase mehe juhitud sõiduauto Audi Q7 libises tagasipööret sooritades külg ees vastu veoautot Volvo FH 440, mida juhtis 51-aastane mees. Seisva Volvo ja libiseva Audi vahele jäi Volvo juht, kes toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kell 19.20 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Nissi vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla tee 17. kilomeetril, kus 53-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Auris vasakule teelt välja, vastu puud. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 25 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.