Haapsalu kunstikool toob silmapaistvad vilistlased kohtumisõhtutele esinema

Haapsalu kunstikool alustab projektiga “Kohtumisõhtud Haapsalu kunstikooli vilistlastega”, mille raames kutsub silmapaistvaid vilistlasi esinema, et nad jagaksid kogemusi ja mõtteid oma hariduskäigu, tööde, projektide ja Eesti kunstis toimuva kohta.

Esimene kohtumine on vilistlase Urmas Lüüsiga reedel, 18. novembril kell 19 kunstikooli galeriis (Karja 6). Ta lõpetas Haapsalu kunstikooli kiituskirjaga aastal 2002 ja jätkas õpinguid Eesti kunstiakadeemias, kus 2014 lõpetas ehte- ja sepakunsti erialal. On teinud rühmitusega Urmas-Ott mitu näitust: “VARJEND 2415”, “Verest ja Rauast” jne, mis on Eesti kunstimaastikul palju kõmu tekitanud.

Järgmisel aastal tulevad esinema vilistlased: Maarin Ektermann, kes on EKA kunstiteaduse magistrant ja Eesti kunstimuuseumi hariduskeskuse juhataja, ning Matis Mäesalu, kes on lõpetanud Tartu ülikoolis maalieriala ning on olnud kunstnik Eesti mängufilmides nagu “Päevad, mis ajasid segadusse” (2016) ja “Põrgu Jaan” (2016).

Sündmus on suunatud kõikidele kunstihuvilistele inimestele ja on kõigile tasuta. Loodame, et need kohtumised on inspireerivad, silmaringi laiendavad ning ka julgustavad karjäärinäited.

Sündmust toetab Eesti Kultuurkapitali Läänemaa Ekspertgrupp.

Lisainfo: http://www.hkk.edu.ee/

Teate koostas ja edastas:

Marika Aedviir
Haapsalu kunstikooli direktor

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.