Peaminister Taavi Rõivas: Hääletut alistumist ei tule

Pärast täna peetud Reformierakonna juhatuse ja riigikogu fraktsiooni koosolekut ütles Reformierakonna esimees, peaminister Taavi Rõivas, et ilma võitluseta tema Eestis vasakpööret teha ei lase.

“Hääletut alistumist ei tule. Me võitleme parema Eesti eest, alati. Parempoolsele Eestile oleme rajanud meie laste tuleviku ja selle eest seisame ka edaspidi. Ajaloo huvides peab Eesti rahval selge olema, kes mida esindab. Soovin vaadata Riigikogu liikmetele silma sel hetkel, kui nad hääletavad vasakpöörde poolt,” ütles Rõivas.

“On selge, et see koalitsioon on läbi. Eile teatasid IRL ja SDE, et nad ei soovi Reformierakonnaga valitsuses jätkata. Nii meile, kui Eesti inimestele on juba pikka aega valetatud, kõik avalikkusele nimetatud põhjused on olnud otsitud,” lausus Rõivas.

“Olen valmis umbusalduse avalikuks debatiks Riigikogus esimesel võimalusel,” lisas Rõivas.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.