Libeduse tõttu veoauto ette kukkunud jalakäija hukkus

Eile kella 16.05 ajal oli liiklusõnnetus Viljandi maakonnas Karksi-Nuia linnas Rahumäe tn 1 juures, kus paremal pool teed liikunud 30-aastane mees kaotas libeduse tõttu tasakaalu ja kukkus veoauto Volvo FH ette, mida juhtis 55-aastane mees. Jalakäija hukkus sündmuskohal.

Eile kella 09.50 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Maardus Saha-Loo tee 3 juures, kus 43-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Galaxy tagant otsa ees peatunud sõiduautole Volkswagen Caddy, mida juhtis 45-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto Ford vastassuunda ja põrkas seal kokku vastu liikunud veoautoga Scania R420, mida juhtis 41-aastane mees. Fordi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 20.21 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Männiku tee 2 juures, kus 34-aastane mees sõitis sõiduautoga Škoda Octavia teega külgnevalt alalt väljasõitu sooritades otsa jalakäijale, 47-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 20.28 toimus Rapla maakonnas Rapla vallas Rapla-Märjamaa tee 2. kilomeetril liiklusõnnetus, kus 29-aastane naine sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz E 320 CDI tagant otsa alkoholijoobes ja valgustamata jalgratturile, 62-aastasele mehele. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 narko- ja 6 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.