Ülekäigurajal lapsele otsa sõitnud juht lahkus sündmuskohalt

Eile kell 16.46 teatati, et tundmatu juht sõitis seni tuvastamata sõiduautoga Tallinnas Estonia puiestee 9 juures Kaarli puiestee poole liikudes otsa reguleeritud ülekäigurajal sõiduteed ületanud 9-aastasele poisile. Jalakäija ületas sõiduteed sõidukijuhi suhtes paremalt vasakule, õnnetuse hetkel põlenud foori tuli on täpsustamisel. Tundmatu sõiduauto lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

‘Eile kella 10.47 ajal oli liiklusõnnetus Valga linnas Kungla ja Pika tänava ristmikul, kus 61-aastane mees sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz 300 D ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 75-aastane mees. Mercedeses kaasreisijana viibinud 69-aastane naine toimetati Valga haiglasse.

Eile kell 13.30 oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva linnas Kerese tänaval, kus 41-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Signum otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 53-aastasele mehele. Peale liiklusõnnetust lahkus juht sõidukiga sündmuskohalt. Jalakäija toimetati Narva haiglasse.

Eile kella 14.02 ajal sõitis 72-aastane mees Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinn-Narva maantee 19. kilomeetril sõiduautoga Volkswagen Passat ette mööda Tallinn-Narva maanteed vaskpoolses sõidureas Narva poole liikunud sõiduautole Jeep Grand Cherokee, mida juhtis 49-aastane mees. Volkswagen pööras Tallinn-Narva maanteele Maardu-Raasiku teelt. Volkswageni juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 16.20 oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Tallinn-Narva maantee 205. kilomeetril, kus 49-aastane mees kaldus sõiduautoga Honda Shuttle vastassuunavööndisse ning põrkas kokku 45-aastase mehe juhitud sõiduautoga Renault Megane. Mõlemad juhid ning sõidukis Honda viibinud 22-aastane naine toimetati Narva Haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.