ERRi video: Haapsalus sai jõustruktuuride isadepäeval patsutada soomukit ja õhutõrjekahurit

Haapsalu Wiedemanni spordihoones jõustruktuuride korraldatud “Kõikide laste isadepäeval” said lapsed ja isad näha ja katsuda kaitseväe soomukit Pasi, õhutõrjeraketikompleksi Mistral, tankitõrjesüsteeme Milan ja Javelin, 23mm õhutõrjekahurit ja 155mm haubitsat ning politsei, piirivalve ja päästeameti tehnikat.

Samuti said kõik osalejad proovida selga sõduri- ja päästevarustust ning võtta mõõtu eri võistlustel ja võita auhindu, vahendas “Aktuaalne kaamera“.

Neljateistkümnendat korda aset leidnud “Kõikide laste isadepäeva” korraldavad ja toetavad kaitsevägi, kaitseliit, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet, häirekeskus, siseministeerium, maanteeamet, Premia, Tallinna loomaaed, Haapsalu veekeskus ja autorite ühing.

Vaata ERRi videot siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.