Naine jäi kahe auto vahele ja sai viga

Eile kella 14.25 ajal oli liiklusõnnetus Pärnumaal Paikusel Kooli tee 12 juures, kus 20-aastane mees ei saanud sõidukiga Peugeot Boxer märjal lumel pidama ja sõitis tagant otsa seisvale sõiduautole Citroen Jumpry, millest võttis asju välja 22-aastane naine, kes jäi kahe auto vahele. Kiirabi andis naisele abi kohapeal.

Eile kella 09.41 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Ülenurme – Külitse tee 6. kilomeetril, kus 19-aastane naine kaldus sõiduautoga Hyundai Santa Fe lauges kurvis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku haagisega veoautoga Volvo FH, mida juhtis 45-aastane mees. Sõiduautos viibinud 2-aastane tüdruk toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 11.18 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Puškini 28 juures, kus 63-aastane naine sõitis sõiduautoga Ford Galaxy otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületavale 52-aastasele mehele. Autojuht toimetas jalakäija Narva haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 5 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.