Eile hukkus üks liikleja, kahes avariis sai viga kaks 11-aastast poissi

Eile kell 08.50 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt ja Merelahe tee ristmikul, kus 55-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW X5 tagant otsa veoautole Mercedes-Benz Atego, mida juhtis 26-aastane mees. Peale kokkupõrget veokiga sõitis BMW paremale teelt välja vastu liiklusmärgi- ja seejärel trolliliini posti. Esialgsetel andmetel võis BMW juhti tabada vahetult enne liiklusõnnetust terviserike. BMW juht suri hiljem kiirabiautos.

Eile kell 08.23 oli liiklusõnnetus Tallinnas Kunderi ja Kreutzwaldi tänava ristmikul, kus 51-aastase mehe juhitud sõiduautole Toyota Avensis Verso jooksis teeservas pargitud sõidukite vahelt ette jalakäija, 11-aastane poiss. Pärast liiklusõnnetust jooksis jalakäija sündmuskohalt ära. Peale kõnet politseisse lahkus Toyota juht samuti sündmuskohalt. Jalakäija pöördus hiljem Tallinna lastehaiglasse kontrolli. Esialgsetel andmetel toimus liiklusõnnetus reguleeritud jalakäijate ülekäiguraja vahetus läheduses. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 16.57 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Ristiku tn 7 juures, kus teistest peatunud sõidukitest ümberpõiget teostanud 35-aastase mehe juhitud sõiduautole Volkswagen Passat jooksis sõidukite vahelt ette jalakäija, 11-aastane poiss. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kell 16.37 oli liiklusõnnetus Harjumaal Viimsis Randvere tee 11 juures, kus Randvere teed risti ületanud jalgrattur, 73-aastane naine põrkas kokku otse vastu liikunud ja vasakpööret sooritanud sõiduautoga Chevrolet Aveo, mida juhtis 64-aastane mees. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 17.18 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Ümera tn 11 juures, kus 40-aastane mees sõitis sõiduautoga Chevrolet Cruze parkimiskohale vasakpööret sooritades ette sõiduautole Peugeot 607, mida juhtis 19-aastane mees. Peugeot kaasreisija, 17-aastane neiu toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kell 17.51 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Pärnu mnt 141 juures, kus 74-aastane mees sõitis sõiduautoga Škoda Octavia vastu eraldussaart ja sellel asuvat valgusfoori posti ning seejärel vastu kõrval reas liikunud sõiduautot BMW 320D, mida juhtis 50-aastane mees. Škoda juht ja kaasreisija, 77-aastane naine ning BMW kaasreisija, 46-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 20.16 oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 82 juures, kus Mustjõe bussipeatusest väljasõitu alustanud 46-aastase mehe juhitud liinibussi Volvo 7900 keskmise ratta kõrvale, vastu sõidutee äärekivi kukkus jalakäija, 59-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 5 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.