ERRi video: Leedu tantsuteater tõestas Haapsalus, et kaasaegne tsirkus on väga eriilmeline

Kaasaegne tsirkus võib olla väga eriilmeline ja sulatada piiri publiku ning esinejate vahel. Leedust pärit Dansema Tantsuteatri etendus “Värvilised mängud” annab mudilastele võimaluse etendusest osa võtta, vahendas “Aktuaalne kaamera“.

Haapsalu kultuurikeskuses antud etendused olid mõeldud eeskätt kuni kolmeaastastele lastele. See on vanus, mil laps pole veel kammitsetud ühiskondlikest normidest ja ta reageerib nähtule kõige ehedamalt.

Lavastuse koreograafi sõnul on lapsed selle poolest sarnased üle kogu maailma. “Olgu see Hiinas, Ameerika Ühendriikides, Ühendkuningriigis või Rootsis või siin Eestis, lapsed reageerivad igal pool samamoodi. Nad mängivad oma südamest nagu on nende loomuses,” märkis koreograaf Birute Baneviciute.

Vaata ERRi videot siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.